.СТЕФАНА.Продукти.

. Р е ш е т к и .

bg | de

Декоративните решетки са един от малкото елементи в една отоплителна система, които потребителя възприема директно в ежедневието си. Поради тази причина техните качество и дизайн са от решаващо значение за визията на всеки проект. Ние Ви предлагаме елегантни решетки изработени от месинг, инокс или боядисан с прахово полимерно покритие стандартен метал. Монтажът се извършва по системата "КЛИК" с четири крачета, което позволява както бърз и лесен монтаж, така и безпроблемно обслужване. Имайки предвид различните конструкторски и дизайнерски решения ние поддържаме складова наличност от 6 размера с 2 вида мрежа и в 7 цвята боя. Продуктовата ни палета завършваме с луксозни модели, изработени ръчно от месинг или инокс. По поръчка се изработват всякакви цветове, a размерa на светлия отвор може да достига до 100 см.

Информация и поръчки на телефон: +359 (0) 878 943 771

Трябва Ви JavaScript и the Flash Player. Get Flash.

 

Размери на склад (размерите описват отвора за монтаж в см):

 Голяма  28х14
 Средна  28х8
 Малка  20х8
 Квадратна голяма  15х15
 Квадратна малка  12х12
 Квадратна за кръгъл отвор  ф15
 Капак  28х14

 

Стандартни бои:

бял меден шагрен сребърен шагрен месинг мат
 
бяло злато черен мат черен гланц  

 

Специални метали: месинг и инокс

месинг инокс

 

С удоволствие ще изпълним Вашите нестандартни поръчки в рамките на специална поръчка. Потърсете ни!!!

 

Как да поръчам?

  1. Запитване: Назовете желаните от Вас продукти и брой както и Вашите телефон и/или е-мейл за обратна връзка на  0878 943 771 или на info@stefana-bg.com
  2. Цена и срок: В рамките на един работен ден ще получите крайна цена и срок на доставка, съобразени с количеството и изискванията Ви.
  3. Доставка: След като потвърдите поръчката продуктите пристигат с ЕКОНТ или SPEEDY на посочен от Вас адрес. За поръчки на стойност над 150 лв. доставката е за наша сметка.
  4. Заплащане: Заплащате с наложен платеж при получаване на пратката.
  5. БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА ДОВЕРИЕТО!!!

 

2018 STEFANA. All rights reserved.